Asiakkaaksi

Tukea projektinhallintaan, unelmien jahtaamiseen ja motivaation ylläpitämiseen

Kaipaatko tukea tietyn projektin, kuten esimerkiksi opinnäytetyön, työstämiseen? Oletko kenties miettinyt jo pitkään työpaikan vaihtoa tai uuden harrastuksen aloittamista, mutta ensimmäisen askeleen ottaminen tuntuu vaikealta?

Valmennuksen avulla pääset helposti eroon aloittamiseen liittyvistä vaikeuksista ja opit luomaan yksinkertaisen toimintasuunnitelman, jota on helppo noudattaa. Halutessasi pääset myös kokeilemaan vaihtoehtoisia polkuja, mikäli et ole vielä ihan varma siitä, mille tielle haluat lähteä.

Mitä life coaching on ja kenelle se on tarkoitettu?

Life Coachingin teoreettinen viitekehys perustuu kognitiiviseen käyttäytymistieteeseen ja positiiviseen psykologiaan. Valmennuksen tavoitteena on lisätä itsetuntemusta ja suunnata katse sellaisiin asioihin, joihin yksilö voi omalla toiminnallaan vaikuttaa. Valmentajana en jaa neuvoja, vaan autan valmennettavaa kirkastamaan omat tavoitteensa, luomaan pieniin edistysaskeliin perustuvan toimintasuunnitelman ja pitämään motivaatiota yllä.

Valmennus tapahtuu 1-4 viikon välein aiheesta ja valmennettavan aktiivisuudesta riippuen. Tapaamiskertojen välillä valmennettavan tehtävänä on ottaa edellisellä kerralla sovitut edistysaskeleet ja toimia aktiivisesti tavoitteen hyväksi. Tämän vuoksi valmennettavan on oltava riittävän terve ja motivoitunut kyetäkseen ottamaan täyden vastuun omasta toiminnastaan ja sitoutuakseen valitsemiinsa tehtäviin (mikäli kaipaat pelkkää keskusteluapua, on terapia sinulle luultavasti parempi vaihtoehto).

Valmennuksen avulla voit tunnistaa pinttyneitä ja haitallisia uskomuksiasi ja korvata ne tavoitettasi tukevilla ajatusmalleilla. Valmentajana autan sinua ylläpitämään motivaatiota ja löytämään rohkeutta kaipaamiisi muutoksiin. Yhdessä luomamme toimintasuunnitelman tarkoituksena on tarjota sinulle juuri oikean kokoisia välitavoitteita, jotta pääset nauttimaan jatkuvista pienistä onnistumisista, etkä lamaannu liian suuren taakan alle.

Hinnasto

Yksittäinen valmennuskerta: 79 €/tunti

Neljän valmennuksen paketti: 280 €

Ryhmä- ja yritysvalmennukset

Yritys- ja ryhmävalmennusten hinnat määräytyvät osallistujamäärän, mahdollisten vuokrattavien tilojen ja tapaamiskertojen perusteella. Prosessimainen työskentelytapa tarjoaa parhaan lopputuloksen, mutta jo yhdelläkin kerralla päästään hyvään alkuun.

Yritysvalmennusten teemoja voivat olla mm. työhyvinvointi, tasa-arvo ja yhdenvertaisuus, vähemmistöjen tukeminen ja erityistarpeiden huomioon ottaminen, itsensä johtaminen, vuorovaikutustaidot ja/tai kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisääminen.

Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon

Mikäli et ole varma siitä, mitä life coaching on ja voisiko siitä olla apua juuri sinulle, voit varata ajan ilmaiseen konsultaatioon. Voimme tehdä lyhyen esimerkkiharjoituksen ja keskustella samalla hieman siitä, miten valmennus voisi parantaa juuri sinun elämäntilannettasi.

Yhteystiedot

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää valmennuksista, voit laittaa minulle viestiä osoitteeseen jael.tuominen[at]gmail.com tai lähestyä minua Instagramissa. Puhelinnumeron saat kysymällä.

Valmennukset tapahtuvat pääosin Skypessä, mutta voimme tavata myös kasvokkain Turussa. Lisäksi puhelin- ja sähköpostivalmennukset ovat mahdollisia.